Reptilfreaks.no

Reptilfreaks.no (http://www.reptilfreaks.no/forum/)
-   Forslag til endringer/forbedringer av siden (http://www.reptilfreaks.no/forum/forslag-til-endringer-forbedringer-av-siden/)
-   -   Chat? (http://www.reptilfreaks.no/forum/forslag-til-endringer-forbedringer-av-siden/5951-chat.html)

saroksta 29-01-2008 22:42

Chat?
 
hei jeg lurte på om det hadde vært mulig å få laget en slik lite chatevindu for de i sene kvelder som evnt får problemer eller bare spørsmål som ikke har stor betydning av å stå på forumet over tid... dette er bare et forslag da. :-)

Miri 29-01-2008 22:46

Jeg er enig, vil ha shoutblocken tilbake:) Litt mer lettvindt enn chatten.

Frogger 30-01-2008 00:51

Sitter litt på gjærdet når det gjelder Shoutblock/Chat problematikken. Jeg har en shoutblock liggende, men den viste seg å kreve så mye resurser fra forumet at jeg avinstallerte den.
Chatten har jeg et passe blandet forhold til, syns egentlig ikke den har noe med et forum å gjøre, men så lenge vi ikke har shouten så lar jeg Chatten være.
Det var kanskje litt mye negativt så jeg får vel pushe litt positivt inn her også.

I løpet av vinteren/våren vil det komme en ny versjon av Vbulletin som vi okommer til å oppgradere til med en gang den er i en stabil versjon (forøyeblikket er den i beta3) Noe av det som er nytt med denne er kontroll panelet deres. Dette er krafig utbygget og tillater dere å lage deres eget personlige preg på denne (som en slags hjemmeside). Som en del av denne følger det også med noe som heter Social groups. Dette er egentlig en videre utviklet shoutblock hvor hver dere kan velge å prate/chatte i et offentlig rom eller lage deres egene mer private chatter.
Planen min er å få testet ut denne i første omgang, hvis det viser seg at denne ikke duger tar vi en avstemming om vi skal ha shoutblock igjenn eller fortsette med Chatten.

Håper det ga dere et delvis oppklarende svar.

Viridovipera 30-01-2008 01:03

Eller dere kan komme på mirc kanalen vår, det er stadig folk der.

Server: Quakenet.org
Kanal: reptilfreaks

Velkommen :)


Alle tider vises som GMT +1. Klokken er nå 14:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0
Reptilfreaks (c)