Reptilfreaks.no

Reptilfreaks.no (http://www.reptilfreaks.no/forum/)
-   Agamer (http://www.reptilfreaks.no/forum/agamer/)
-   -   Skjeggagamer (http://www.reptilfreaks.no/forum/agamer/19191-skjeggagamer.html)

KarstenGJohnsen 12-01-2012 19:24

Skjeggagamer
 
Jeg vet skjeggagamer eller øgler sånn generelt er stortsett ulovlig i Norge, men er det ikke mulig og sende en slags søknad om lov til og eie øgler i Norge. I så fall ville det vært en fordel og være allergiker (Mot pelsdyr da) og hvor skal jeg da sende den? Jeg vet det er Litt idiotisk og sende inn en søknad med en sjanse for nei når man bare kan kjøpe en "ulovlig" uten at noen bryr seg men moren min vil ikke la meg få en vis ikke jeg får godkjenning eller vertfall prøver.

Reptils 12-01-2012 19:35

Alle reptiler er ulovlige i norge.

Du kan søke, men jeg kan garantere at du ikke får dispensasjon for hold av øgler, slanger eller reptiler utenom skilpadder. Og da også kun landskilpadder, om jeg husker rett. Ikke 100% sikker på sistnevnte der.

Det er ikke sjangse for og få nei / avslag, det er garantert. 100% sikkert.
Desverre..

KarlKanibal 12-01-2012 23:29

Men du kan jo glede deg over at det sannsynligvis blir lovlig med skjeggagamer etterhvert. Akkurat når er usikkert, men myndighetene arbeider nå med en positivliste for herptiler som sannsynligvis og forhåpentligvis blir lovlige. Skjeggagamer er på den listen. Så kommer det bare an på hvor rask myndighetene er til behandle denne listen - men de er jo ikke kjente for å være veldig raske. Er du heldig blir de lovlige allerede i 2013. Er du uheldig tar det flere år, forutsatt at de nå ikke ombestemmer seg og lar dem forbli ulovlige.


Alle tider vises som GMT +1. Klokken er nå 03:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0
Reptilfreaks (c)