Reptilfreaks.no

Reptilfreaks.no (http://www.reptilfreaks.no/forum/)
-   Agamer (http://www.reptilfreaks.no/forum/agamer/)
-   -   Stakars skjeggis (http://www.reptilfreaks.no/forum/agamer/15295-stakars-skjeggis.html)

Annadesu 14-06-2010 13:46

Stakars skjeggis
 
snoket litt rundt på repti i dag på skjeggagam annonsene, da jeg kom over denne.
Repti.net / Reptile for sale / SKJEGGAGAMGUTT GIS BORT

kan ikke si jeg føler annet enn medlidenhet for den stakars agamen, men igjen - hvorfor skaffer man seg dyr hvis man ikke kan ta seg av de :(.

ederlezi 14-06-2010 14:33

Har sett denne annonsen noen ganger nå,og har tenkt på at det er jo ikke eieren som er en dårlig eier.. Det står jo ærlig skrevet at eieren lenger ikke har råd til å fortsette behandlingen til dyret,og jeg tror ikke eieren ba om at dyret skulle bli sykt.. Er det ikke da mye bedre å prøve å få gitt ham til noen som har råd til å ta ham av seg,han gies jo bort pga at det vil koste med dyrlegeregninger og fordi han ikke er frisk.. Jeg synes dette er en ærlig sak, og en god handling med tanke på sjeggisens helse.

Løven31 14-06-2010 15:00

skal man skaffe seg et dyr må man ta med i beregningene at dyret kan bli sykt og måtte gå på medisiner som koster penger. dette gjelder jo hunder og katter også, har ikke hørt om mange som gir bort hunden sin fordi dem ikke har råd til og ha den lenger eller katten.

dette er minus siden ved et dyrehold enten det er reptiler eller fugler osv. det koster penger og ha dyr i heimen så enkelt er det bare.

og har man lite penger, ja da får man spare opp en buffer konto som kan brukes til eventuelle veterinær kostnader og andre uforutsette utgifter ved dyret.


Alle tider vises som GMT +1. Klokken er nå 11:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0
Reptilfreaks (c)